Error message

• Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in _drupal_bootstrap_variables() (line 2778 of /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in drupal_load() (line 1387 of /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in _registry_check_code() (line 3491 of /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in require_once() (line 15 of /var/www/html/sites/all/modules/rules/rules.module).

जिल्ला विपद् व्यवस्थापन समिति प्यूठानको आयोजनामा र प्यूठान नगरपालिकाको सहयोगमा सञ्चालित आगलागि सम्बन्धी जनचेतनामूलक कृतिम व्यवहारिकअभ्यास कार्यक्रम